Skip to content

Om oss

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta rätt bland alla olika begrepp inom vården idag!

Med en salig blandning av titlar som primärvård, närhälsa, hälsocentral, närakut, onlinevård, samtalsterapeuter, kbt för att nämna några har vi på Vårdporten istället valt att samla alla under namnet vardagsvård.   
Det är helt enkelt sådan vård man nyttjar i vardagen.
För att göra det ännu enklare har vi valt att dela upp det i de mest efterfrågade och sökta kategorierna Vårdcentral, Psykiatri, Tandvård och Optiker.
 
Vårdportens ambition är att du som besökare på enklast möjliga sätt ska kunna hitta en kontakt till just den vården du är i behov av oavsett var i landet du befinner dig.
Vi har därför en pågående kontakt med samtliga aktörer inom ovan nämnda kategorier oavsett om de bedrivs i offentlig eller privat regi, vi tror på din rätt att få välja den vård som passar just dig bäst!
Det kommer dagligen in nya aktörer som väljer att lista sig hos oss och det är med stor glädje vi ser våra kategorier att hela tiden fyllas på med nya aktörer.
 
Vårdportens mål är att bli den naturliga sökplattformen i Sverige inom vardagsvård från norr till söder inom både den offentliga och privata sektorn.  
 
Det är med stor ödmjukhet och motivation vi har påbörjat vår resa för att underlätta kontakten mellan vårdgivare och vårdtagare i hela landet!